Dette kjører Premier League-stjernene

Her er drømmelaget – basert på spillernes biler.

montasje
montasje

De er unge, de er stjerner og de velter seg i penger. Favoritthobbyen nummer én når det kommer til fotballproffer er biler. Dyre sådanne. Det skriver siste.no.

Bare for en uke siden dundret Manchester United-proffen Anderson ut av veien tidlig en morgen og totalvraket bilen sin, en Audi R8 med listepris godt over to millioner kroner i Norge. Arsenal-spiss Nicklas Bendtner og tidligere United-spiller Cristiano Ronaldo har også skapt overskrifter når de har vraket millionbiler.

Hvem av Englands-proffene har så de «råeste» bilene parkert i sine luksuriøse garasjer?

Chelsea og United

Folkene i TV-programmet Top Gear har sammen med arrangørene av motorshowene MPH satt opp sitt drømmelag basert på en keeper, fire forsvarere, fire midtbanespillere og to spisser.

Og kanskje ikke overraskende er tre spillere fra Chelsea, klubben som eies av den russiske oligarken Roman Abramovitsj. Storklubben Manchester United har også tre på drømmelaget, og naboen Manchester City, som er kjøpt av noen sjeiker, har to spillere på den eksklusive listen.

Men det mest påfallende er muligens at en av spillerne på listen faktisk er arbeidsledig! William Gallas har per fredag ettermiddag fortsatt ikke funnet seg en ny arbeidsgiver etter at han nektet å skrive under en ny kontrakt med Arsenal, men kjører likevel standsmessig i en McLaren Mercedes SLR.

Av biler har tre Mercedeser (to av dem McLaren Mercedes) og to Bentleyer sneket seg inn på listen, mens resten fordeler seg broderlig mellom de kjente sportsbilmerkene.

Her er drømmelaget:

Keeper: Shay Given (Manchester City) BMW M6.

Forsvar: Ashley Cole (Chelsea) Mercedes SL500, John Terry (Chelsea) Porsche 911 turbo, William Gallas (arbeidsledig) McLaren Mercedes SLR og Rio Ferdinand (Manchester United) Bentley Arnage.

Midtbane: Ryan Giggs (Manchester United) Bentley Continental GT, Frank Lampard (Chelsea) Aston Martin DB9, Joe Cole (Liverpool) Ferrari 360 og Stephen Ireland (Manchester City) Audi R8.

Spisser: El Hadj Diouf (Blackburn) McLaren Mercedes SLR og Wayne Rooney (Manchester United) Lamborghini Gallardo Spyder.

Dette laget vinner garantert ikke Premier League. Men bilene er iallfall topp... (ANB)

Du kan lese mer om bil og trafikk på siste.no - klikk her