Bruktbilene fra Helvete: BMW X5

BRUKTBILENE FRA HELVETE: Bli med å stemme i vår store kåring - i dag BMW X5.

BMW X5_1999_1024x768_wallpaper_06
BMW X5_1999_1024x768_wallpaper_06

Benny Christensen har lang erfaringen innen bilbransjen, både som bilselger, bilmekaniker og innen diverse andre stillinger. Han er Broom sin bilekspert, og sammen med resten av Broom-redaksjonen og leserne på Broom.no har han plukket ut 20 kandidater til tittelen: "Bruktbilen fra Helvete."

Nå er det opp til deg å stemme fram én vinner!

Kandidat 7: BMW X5

Les mer om bruktbilene fra helvete!

Maken til møl!?!

Noen av BMW X5-modellene hadde helt sikkert vært billigere og kjørt rett i ”pressa” og lagd spiker av først som sist. Maken til møl - alt sviktet.

Motor: 4,4-liter bensinmotoren brukte så vanvittig mye olje at BMW bare skiftet dem, uten å prøve å reparere dem. På dieselmotorene lakk dysene og holdt ikke trykket nok trykk til at du fikk startet – og fikk du startet så tok dieselpumpa kvelden...

Gir: Automatkasser måtte byttes...

Karosseri: Det fislet og pep overalt, den hadde kronisk vindsus fra vinduer og takluke.

Understell: Belgene til nivåreguleringen punkterte, drivakselmansjetter måtte byttes...

Elektronikk: Parkeringssensorene jobbet overtid og pep enten det var noe i veien eller ei. ABS-sensorer streiket. tartesperren vil ikke la deg starte bilen Motor-lampa lyste i tide og utide tilsynelatende uten grunn - eller var det noe feil med elektronikken..?!? Stereoanlegget levde helt sitt eget liv, og tappet batteriet for strøm etter eget godt befinnende.

En ”vrang” X5 er en utfordring som får Lars Monsenes rusleturer gjennom Alaska og Canada til å virke som rene fornøyelsen i forhold. Og den setter i høyeste grad familiens økonomi på en skikkelig prøve, når både verksted- og psykologregninger skal gjøres opp.

Styr unna de første årsmodellene som er de verste, de ble heldigvis fort mye bedre...

Les om SUV-ene fra Helvete her!

Stem på din kandidat til tittelen "Bruktbilen fra Helvete!"

3251671

Hva mener du er bruktbilen fra Helvete? Skriv i kommentarfeltet under!