Da Dorthe Skappel intervjuet Anna Anka, røpet Hollywoodfruen sine teorier rundt utroskapsskandalen som har rammet Tiger Woods.

Skylder på Elin

Anka mener at den svenske kona Elin Nordengren kan ha sin del av skylda for at golfstjernen oppsøkte andre kvinner for sex.

- Det kan være familier hvor mannen har barn, de har vært gift i 20 år, og hun tror de har et perfekt forhold, men så går han på svingersklubb etter jobb og har sex der. Og det er ingenting vi hører om. Men når Tiger Woods-skandalen kom ut, så sier alle «stakkars Elin, som har en sånn mann». Ja, men vi vet vet ingenting om henne. Hun kan ikke gi ham noen seksuell tilfredstillelse i hjemmet og da går han ut og søker det et annet sted, og da er han plutselig en sex-avhengig. Men vi vet jo egentlig ikke hvilket sex-forhold de har. De har kanskje ikke sex, sier Anka til «God kveld Norge»

tigernytt (Foto: JOE SKIPPER, © JTH/)

Medieskapt bilde

Selv fastholder Anna at hun på ingen måte er slik som hun blir fremstilt i media.

- Media har skapt et bilde av meg. Og når mitt nye show «Anna Anka søker assistent» skal vises i begynnelsen av april, så syntes jeg det var viktig at jeg ikke skulle bli klassifisert med kun Hollywood-fruene, men en mer seriøs Anna Anka. Jeg kan mer enn bare avsugninger, sier Hollywoodfruen.

Hun forklarer også at hennes uttalelser om at kvinnen må ha sex når mannen vil, ikke var ment så bokstavelig.

- Det var det bildet media skapte. Jeg har sagt hele tiden at når man er i et forhold skal man tilfredstille hverandre seksuelt. Enten man er kvinne eller mann må man gjøre det samme. Jeg har aldri sagt at kvinner er slaver som skal gå ned og tilfredstille mannen.

- Kjærligheten er der

Selv er hun oppvokst med alkoholiserte adoptivforeldre. Derfor var det ekstra viktig å skape et bra hjem for hennes barn.

- Har du ikke hatt mammarollen i ditt liv, er det vanskelig å lage din egen, om du ikke tar rollefiguren fra en annen person. Jeg har ikke hatt en egen familie da jeg var liten, derfor har det alltid vært viktig for meg å ha en familie, for man skal fylle tomrommet inni seg selv.

Selv om Anna Anka og ektemannen Paul nå ligger et et bittert skilsmisse oppgjør, tror Hollywood-fruen at de skal finne sammen igjen. Til Dorthe Skappel sier Anna at hun tror hun skal klare å fikse forhold til Paul.

- Det er egoet som er i veien. Om to stykker holder på sånn, må en gi seg. Vi vet inni oss begge to at vi elsker hverandre. Det er ikke det at vi ikke har følelser for hverandre. Kjærligheten er der, sier Anna.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 21:40

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)