I mandagens «Jakten på kjærligheten» kom det fram at Clas Kvisler er så forelsket i Ann-Marie Berge, at han gikk bestemte seg for å fri. Så raskt har ingen andre «Jakten»-bønder fridd før, og Clas skriver med dette TV-historie.

Se det historiske frieriet her:

Se eksklusivt intervju med Clas og Ann-Marie øverst.

Se Clas og Ann-Marie i sin siste video «Bekjennelser fra stabburet» nederst.

Fridde på ferie

Det var på ferieturen Clas og Ann-Marie dro på til Scotland at følelsene boblet over for bonden fra Skiptvet, og han bestemte seg for at han ville fri til frieren sin.

Turtelduer

gammen
Om Ann-Marie sier «ja» etter å ha kjent Clas i så kort tid får du vite i et senere program, men skal man bedømme ut fra hvordan turtelduene oppførte seg siste dag på gården, ser det lovende ut.

- Det er så verdt det. Jeg hadde gjort det om og om igjen. Så lenge jeg ender opp med deg, så er det fint, sier Ann-Marie etter å ha kapret drømmeprinsen sin.

Hun har vært beskjeden og ikke uttrykt seg så mye om følelser tidligere, men trygt plassert i armkroken til Clas, er ting ikke så farlig lenger.

Les også: - Jeg har funnet kjærligheten

Les også:«Jakten»-bonde dumpet begge homobeilerne

Fant hverandre første kvelden

Ann-Marie ankom Søndre Kvisler gård en dag senere enn de andre frierne, etter å ha vært på ferie. Men det ga henne ingen bakdel i jakten på bondens hjerte, for romantikk ble det allerede på første date.

- Det begynte den kvelden du kom. Da reiste vi bort på gammen, og da drakk vi litt vin og vi fikk opp stemningen litt. Og da følte jeg at her er det mye Ann-Marie har på hjertet å gi, sier Clas til tv2underholdning.no

Første kyss

kvisler (Foto: Beate Sneve Larsen)
Selv om TV-seerne ikke fikk med seg at paret kysset før langt ut i serien, så har de to hatt et godt øye for hverandre lenge. Det første kysset klarte de å snike seg til uten at noen så det.

- Det var lørdagen etter at vi kom hjem fra gamma. Ja, det ble romantisk stemning i fjøset, på forbrettet når alle kyrne sto å så på, forklarer Clas i ettertid.

Les også: Vil at Clas skal gi han søskenbarn

Les også:«Jakten»frier ble eksosrype på date

Klar til å flytte inn

Mens et par av de andre frierne til Clas har snakket om at de gjerne ville endret både det ene og det andre i bondens ungkarsbolig, er Ann-Marie mer fornøyd med slik det er nå.

- Jeg liker dette huset veldig godt, det har en god stemning, sier hun når Clas fleiper med henne.

- Du flytter inn i morgen du? Sier han og ler.

SE HELE VIDEOEN MED CLAS OG ANN-MARIE ØVERST.

Se Clas og Ann-Marie snakke ut i sin siste «Bekjennelser fra stabburet» under her.