Bråket mellom frierne Heidi, Jeanette og Anita på gården til bonden Kristian Akervold i «Jakten på kjærligheten» fikk massiv oppmerksomhet i media. Det endte med at alle tre reiste, men Anita kom tilbake.

- Det var veldig slitsomt og spesielt. Det var tøffere for jentene å takle det å skulle snakke om følelser hele tiden. Jeg var mer forberedt på det, mens de kanskje ikke var det. Vi bøndene har blitt forberedt på det at vi skal være i fokus, sa bonden nylig til «God kveld Norge».

Familien påvirket

Men det var ikke bare Kristian som ble påvirket av bråket, og den massive hetsen mot ham og frierne i ettertid. Også familie og venner ble konfrontert.

- Det er tøft for dem også å møte folk. Det er mye hyggelige tilbakemeldinger de får, men det blir et ekstra press på dem som de ikke har bedt om. De får det på grunn av meg, sier Kristian til «God kveld Norge».

- Men jeg tror de aller fleste har sett positivt på det, legger han til.

God støtte

Kristian forteller også at han har fått mye god støtte av familien og venner. Likevel har det vært en belastning for ham å ikke kunne røpe hvordan ting har gått, når det har stått på som verst.

- Det er litt tøft, for ekstremt få vet hvordan dette går, og ekstremt mange er veldig nysgjerrige, men vet at jeg ikke kan si noe. Jeg gleder meg veldig til når alt er vist og folk vet hvordan det går. Da er det enklere å prate om det, understreker han.

Bonden er usikker på om han vil anbefale folk å melde seg på «Jakten».

- De bør absolutt være veldig klar over hva de går til. Dersom noen vil prate med meg rundt det, så stiller jeg gjerne opp. Men det er tøft å ha TV-team rundt seg 10-12 timer per dag, det er det ingen tvil om, fastholder han.

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)