I fredagens «X Factor» fikk Tommy Fredvang og Lise Mæland færrest publikumsstemmer og måtte kjempe mot hverandre i sangduell.

Etter duellen - der begge sang andre sanger enn de gjorde i hovedopptredenen - endte det med at Tommy gikk ut.

- Jeg føler meg tom

Lise er ordknapp etter duellseieren.

- Jeg føler meg veldig tom, egentlig. Det er ikke noe annet å si om det, sier hun til tv2underholdning bare minutter etter at dommen falt.

Lise har vært i duell tre ganger tidligere og har tidligere danket ut Reaching Horizons og Rikke Lie. Hun påstår at hun begynner å bli vant til å duellere.

- Ja, det kan man trygt si. Det er dette som er gamet, sier hun.

- Hun vinner det norske folk en dag

Peter Peters mente duellseieren til Lise var fullt fortjent, men stusset over at hun enda en gang måtte kjempe om plassen i «X Factor».

- Jeg er ikke fornøyd med at hun måtte i duell, men jeg er fornøyd med at hun gikk videre. Jeg har sagt flere ganger i dag at talentet til Lise krever litt mer å sette seg inn i. Hun synger på en mer avansert måte, og hun kommer til å sette spor i norsk musikk. Hun vinner det norske folket med albumet sitt en dag, hevder Peters til tv2underholdning.

Beinhard konkurranse

Rundt 900 mennesker hadde tatt turen til et utsolgt Exporama på Hellerudsletta for å se den åttende delfinalen av «X Factor». Nå er det bare to runder igjen før den store finalen på Telenor Arena den 18. desember.

Ingen av de gjenværende finalistene er trygge nå, og neste uke skal enda en deltaker ut. Finalistene har blitt glade i hverandre i løpet av «X Factor»-eventyret, og Tommy beskriver utstemmingene som «forferdelige».

Til nå har åtte finalister forlatt konkurransen, og det skal stå igjen bare to i finalen.

Alt i alt stilte over 8000 mennesker til «X Factor»-audition.

Les mer om «X Factor» her!