I fredagens «X Factor» uttalte dommer Peter Peters at han ikke så noen artist i Mari Lorentzen. Kommentaren gjorde sterkt inntrykk på henne.

Se Maris opptreden og Peters' kommentar øverst i saken!

- Jeg kom av scenen og var veldig lei meg. Det var ikke særlig kult. Jeg vet ikke om Peters var sur for at Jan Fredrik hadde kritisert Pernille, men det skal uansett ikke gå utover meg, skriver Mari i et svært ærlig innlegg i sin «X Factor»-blogg.

Ringte etter sending

Peter Peters ringte til Mari etter sendingen for å utdype den krasse kommentaren, som ble sendt direkte på TV 2 for over en halv million mennesker.

- Han sa unnskyld og at han kanskje blir litt revet med i konkurransens hete. Han ville gjerne forklare hvorfor han sa det han sa, og at det bare var hans mening, derfor måtte jeg ikke ta meg nær av det. Hallo? Det er klart man tar til seg en slik kommentar.

- Vi snakket en stund og ble enige, men allikevel har det gnagd videre på meg, skriver Mari.

- Jeg ba ikke om unnskyldning

Peter Peters bekrefter til tv2underholdning at han ringte Mari, men nekter for at han ba om unnskyldning.

- Jeg ringte henne etter sendingen, men jeg ba ikke om unnskyldning. Det er en kort sending, og man må si mye på kort tid. Mari er en kjempefin person, og jeg ville gi henne litt trøst og oppmuntre henne, og forklare på en ordentlig måte hva jeg egentlig mente, sier Peters som viser forståelse for at Mari føler seg litt overkjørt etter fredagens livesending.

Føler seg trygg på scenen

Mari er dog overbevist om at hun er en artist, og at musikk er det viktigste for henne.

- Jeg har tro på meg selv og vet inni meg at jeg er en artist. Hver gang jeg kommer på den scenen, hver gang jeg skriver en sang, hver gang jeg hører musikk, kjenner jeg meg mer levende enn noen gang. Da er jeg trygg inni meg og jeg føler meg hjemme. Da er jeg en artist - da er jeg meg fullt og helt! skriver Mari i sin «X Factor»-blogg.

Se «X Factor» på TV 2 fredag klokken 20.00!

Les mer om «X Factor» her!