Det er bråk på gården til Kristian i «Jakten på kjærligheten». Og verre skal det bli. Det er såpass dårlig stemning mellom frierne at neste episode blir den mest dramatiske i seriens historie.

Kveldens drama: - Driter i hvor lang tid jeg bruker

Flere friere reiser

Nå kan «God kveld Norge» vise de første TV-bildene fra mandagens episode. Situasjonen blir så tilspisset at flere av frierne velger å forlate Kristian før han i det hele tatt får stemt dem hjem. Dermed kan hele kjærlighetsjakten gå i vasken for bonden.

- Dramatikken som kommer nå er ingen kul situasjon. Det er dramatikk, det er følelser frem og tilbake og det er masse ting du skal prøve å finne ut av på ekstremt kort tid og du har ikke kontrollen over alt selv. Det gjør meg veldig sliten, sier Kristian åpenhjertig til «God kveld Norge».

Se de dramatiske TV-bildene i videoen øverst i saken.

- Jeg vil rett og slett ikke mer

Anita har gjennom flere episoder tvilt på om hun orker å bli værende på gården. Hun har flere ganger uttalt at hun vil reise, og at hun vil avslutte kjærlighetsjakten på grunn av at hun ikke trives i situasjonen.

- Jeg føler meg ikke akkurat glad her jeg sitter. Dette er vondt for meg. Jeg vil rett og slett ikke mer, sier Anita i en av episodene.

Om hun gjør alvor av reiseplanene gjenstår å se.

Usikker på utfallet

Også de andre jentene Jeanette og Heidi mistrives, mye på grunn av at de mener nettopp Anita får for mye oppmerksomhet av Kristian. Men det vil ikke bonden være med på.

- Trenger du mer tid med ei jente enn de andre, ja så tar jeg den jenta. Den mest negative episoden vi har hatt er den som kommer nå. Det kan skifte fra at du sitter igjen med ei jente som akkurat er den jenta du vil ha med deg på tur, til at det er ingen der til at det er to.

Kristian-Akervold og-Katrine moholt jakten 2009

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 22.10

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)