Kristian Akervold jakter på kjærligheten, men sliter med jentene på gården. Alle tre er nemlig i tvil om de ønsker å bli med videre i serien og stemningen er dårlig.

Ukomfortabel

Til «God kveld Norge» forteller TV-bonden at dramaet bare blir verre i mandagens episode.

- Ting gikk ikke som jeg hadde tenkt. Det er kjedelig å se at her begynner det å slå alvorlige sprekker. Det er veldig mye uvisshet om hva som skjer. Det er en situasjon de fleste ville vært ukomfortable med – og i tillegg sitter du med himla mange følelser selv. Da hadde det vært greit om du var alene om det.

Ville ta pause

For Kristian innrømmer nå at han kunne tenkt seg å ta en pause fra hele TV-innspillingen hvis det hadde vært mulig.

- Hadde jeg kunne velge ville jeg tatt en pause slik at alle kunne fått tenkt litt, men det gikk ikke her. Det var et TV-program som skulle lages og det ble som en trykkoker som står og jobber og jobber - og det skal komme en konklusjon.

Aldri mer gårdsuke

Bråket på gården gikk inn på Kristian, men han klarte å gjennomføre innspillingen med stil.

- Jeg ble ikke lei meg, det høres kanskje rart ut men det har du ikke tid til. Det viktigste for meg er resultatet – jeg vil finne en jente å dra på tur med, sier han.

Om han lykkes kan han ikke avsløre ennå, men Kristian er klar på at han ikke kommer til å sette seg selv i samme situasjon igjen.

- Jeg kommer aldri til å invitere tre jenter med meg på gården igjen. Det er definitivt en engangsopplevelse, sier Kristian Akervold.

Se «God kveld Norge» på TV 2 lørdager klokken 22.10

På Facebook? Følg «God kveld Norge» her
På Twitter? Følg «God kveld Norge» her

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)