Etter å ha hatt huset fult av jenter, har det bygd seg opp drama i kulissene i Flå. Med tre jenter under samme tak, blir det fort intriger.

- Kristian brukte mye tid på Anita, sier Heidi etter at gårdsuka var ferdig.

Kaos på gården

jeanette-og-anita jakten på kjræligheten 2009 (Foto: Beate Sneve Larsen)
Mandag var det fullt kaos på gården. Mens Anita sliter med hele situasjonen hun er oppi, hadde Kristian liten tid til de to andre frierne Heidi Berg og Jeanette H. Richardsen.

- Det har vært veldig mye styr de siste dagene rundt Anita og Kristian. Hun har krevd veldig mye oppmerksomhet, og hatt behov for å være med han, så det er egentlig det har handlet om de siste dagene, det er bare de to, sier Heidi på en av de mest kaotiske dagene på gården noensinne.

Les også: Føler press 24 timer i døgnet

Les også: - En vanskelig og unaturlig situasjon

Drar de hjem?

På slutten av mandagens program, kom det fram at alle tre jentene er usikre på hva de vil, og om de vil være med videre i «Jakten på kjærligheten».

- Nå er det lettest bare å gi slipp, slik som ting er nå, sier Anita som har tatt seg en kjøretur for å klarne tankene.

kristian akervold -og-Anita jakten på kjærligheten 2009 (Foto: Beate Sneve Larsen)

- Nå føles ikke dette rett lenger, sier Heidi som også har blitt usikker på egen fremtid på gården.

Mens Heidi og Anita tenker, stiller Jeanette spørsmålet Kristian helst ikke vil høre.

- Kan jeg få lov til bare å dra hjem? spør hun bonden.

Les også: TV-bonde tviholder på frier

Les også: Jeanette avslører sine følelser for Kristian

Frustrert bonde

Kristian har det ikke lett på gården, og har tidligere innrømmet at dagene med så mange jenter på gården har vært tøffere å takle enn det han hadde forventet at det skulle bli.

- Jeg visste vel i utgangspunktet at det kunne bli vanskelig, men at det skulle bli SÅ vanskelig, det hadde jeg vel ikke akkurat sett for meg, sa han i «Bekjennelser fra stabburet» tidligere i uka.

Og fortsatt er han like frustrert.

- Nå er det veldig kaos. Anita er ute på en kjøretur, jeg vet ikke hva hun tenker, sier Kristian som en kommentar til at alle jentene har tatt en tenkepause.

Hva som skjer videre på gården til Kristian, og om han i det hele tatt vil ha noen friere igjen når gårdsuka er omme, ser du på TV 2 mandag 16. november kl 20.00.