Fra første dag, har flere av frierne til Clas Kvisler hatt på følelsen at bonden hadde et godt øye til sambygdingen Aina Korsvold.

- Det har vært helt opplagt fra mange sider at Aina har vært favoritt. Jeg sier ikke at du har favorisert henne, men jeg sier at det ligger kanskje litt i kortene, hun er her i fra og sånt, sa Lisa da hun var på date med Clas tidligere.

Seer-favoritt

Aina har ikke bare vært favoritten til de andre frierne, hun har også vært seernes favoritt.

I en undersøkelse på tv2underholdning.no, får hun hele 50 % av stemmene når vi spurte hvem bonden kom til å velge til slutt. De resterende stemmene er nesten likt delt mellom de to gjenværende frierne, Lisa Omtved og Ann-Marie Berge.

Les også: Hvem velger bøndene til slutt?

Les også: - Aina har vært favoritten

Ut med hevet hode

Aina var fattet og rolig da hun ble stemt ut, og i «Bekjennelser fra stabburet» forteller hun om hvordan det var å måtte forlate gården.

- Jeg går ut med hevet hode, fordi jeg har hatt mange gode opplevelser med dette her. Jeg har blitt kjent med masse nye mennesker, sier hun.

Les også: - Hvilken fil kjører du i, Calle?

Les også: Her skåler de i boblebadet

Flere fisk i havet

Aina har heller ikke gitt opp håpet på kjærligheten, selv om Clas ikke viste seg å være den rette.

- Det er flere fisk i havet, og å stresse etter noe, det er ikke noen vits. Ting skjer som det skjer, sier hun før hun ønsker Clas og jentene lykke til videre.

Se «Bekjennelser fra stabburet» med Aina, i videoen øverst.

Hvem tror du Clas velger til slutt? Gi din stemme i kolonnen til høyre.

Les også:

Les også:

Les alt om «Jakten på kjærligheten» på programmets egen hjemmeside.