Ole Kristian Huser ble tidlig utpekt som en av favorittene i Heidal-bonden Jan Erik Kjærs brevbunke. De andre frierne uttalte også at Ole Kristian var den de fryktet mest.

Men favorittstemplet holdt altså ikke helt hjem, for mandag kveld fikk den blide 41-åringen, som til daglig jobber som kabinansatt i Norwegian, avskjed på grått papir.

Ole Kristian og Jan Erik. (Foto: Lasse Sandaker-Nielsen)

Hvem mener DU Jan Erik bør velge? Diskutér nederst i saken.

Se video: Her blir Ole Kristian sendt hjem

Se video: Ole Kristians første reaksjon

- Utmattet

Når tv2underholdning.no møter Ole Kristian etter at tv-opptakene er ferdig, forteller han om hvor tungt det var å bli vraket.

- Jeg ble veldig lei meg og følte meg ikke bra. Jeg gråt masse og var helt utmattet, sier Ole Kristian, som dro fra rett fra Heidal til hytta si i Rondane

- Hytta er det beste stedet på jord for meg. Det var godt å komme til mitt trygge sted, selv om det var tomt, forteller han.

Se video: Derfor fikk «Jakten»-frier Ole Kristian velge seng først

Se bilder: Her flytter Jan Eriks friere inn på gården

Se bilder: Her blåser «Jakten»-frierne

Fikk trøst

I løpet av den snaut timelange kjøreturen fikk han god støtte av sine foreldre, søstera og TV 2s psykolog.

- Jeg ringte mamma og pappa og søsteren min, og de sympatiserte med meg. Og så ringte TV 2s psykolog en halvtime etter at jeg hadde reist. Det satte jeg stor pris på, sier Ole Kristian, som understreker at han ble overrasket over Jan Eriks avgjørelse.

Ole Kristian ler (Foto: Lasse Sandaker-Nielsen)

- Jeg følte virkelig at vi hadde en god tone. Vi hadde umiddelbar kjemi, og det tror jeg også at han opplevde.

Se video: Her møtes Jan Erik og Ole Kristian for første gang

Flørtet på nettsted

Og kjemi skal de to ha hatt allerede før de traff hverandre i årets runde av «Jakten på kjærligheten». For to år siden flørtet de nemlig på Gaysir, et nettsted for homofile og lesbiske.

- Ja, det stemmer at vi traff hverandre på Gaysir for et par år tilbake, sier han.

Hvorfor de ikke traff hverandre den gang, erindrer han ikke.

- Vi snakket sammen to-tre ganger i to timer i strekk på telefonen, og jeg husker at jeg hadde veldig lyst til å møtes, og det sto ikke på meg, sier han.

Vil kontakte Jan Erik

Ole Kristian føler at mye fortsatt er usagt og ugjort mellom ham og Jan Erik, og kommer derfor til å ta kontakt med bonden etter at tv-programmet er ferdig.

- Jeg vil ta kontakt med Jan Erik for å se hvordan ting ligger an. Om ikke annet, er jo vennskap et bra alternativ, ettersom jeg jo har hytte like ved. Det hadde vært hyggelig med en turkompis. Hvem vet hva som kan skje?

Hvem mener DU Jan Erik bør velge? Diskutér nedenfor.

Se friere og bønder lette på sløret i webserien «Bekjennelser fra stabburet».

Se videoklipp ikke vist på TV her.

Se «Jakten på kjærligheten» på TV 2 mandager kl 20.00 eller på TV 2 Sumo.

TO FRIERE IGJEN: Jan Erik Kjær (midten) har to friere igjen. Fv.:Sami Petteri Toivanen og Håvard Jarstad. (Foto: Lasse Sandaker-Nielsen)