Mira opplevde marerittet igjen. Hennes to gjenværende grupper, Shackles og The Johnsen Sisters, fikk færrest publikumsstemmer i den femte direktesendte «X Factor»-delfinalen, og måtte kjempe mot hverandre i sangduell.

Shackles opplevde dette for to uker siden, da de slo ut sanggruppa No Name - No Fame, mens det var den første duellen til The Johnsen Sisters.

Slapp unna med skrekken

Etter duellen, avgjorde en enstemmig dommertrio at The Johnsen Sisters måtte forlate sangkonkurransen.

Shackles-jentene slapp unna med skrekken for andre gang, men er lei seg for at drømmen er over for Johnsen-søstrene Lisa og Julie.

- Jeg er veldig, veldig glad for at vi kom videre, men når man må i duell med noen man er såpass glad i og som fortjener å være her, var dette helt ubeskrivelig vondt, sier Malin Winther fra Shackles til tv2underholdning.

- Ingen er trygge

Etter deres første opptredener, var dommerne langt mer positive til Shackles enn The Johnsen Sisters. Til tross for dette, følte Malin seg alt annet enn trygg før duellen.

- Det går ikke an å være trygg lenger. Nå er det bare kremen av kremen igjen, sier Malin.

Malin er svært glad over å at hun og Shackles får oppleve minst én uke til i «X Factor», men utstemmingen av Lisa og Julie Johnsen setter en demper på feiringen.

- Akkurat nå tenker jeg bare på The Johnsen Sisters.

Mira har nå mistet tre av sine fire grupper.

Høyt nivå

Av de over 8000 menneskene som har deltatt i «X Factor», gjenstår nå bare syv av dem. Og neste fredag skal enda en deltaker ut av sangkonkurransen for evig og alltid.