Sist fredag måtte Gabrielle Leithaug i sangduell mot Stine Terese Tinker Julseth. Da dommerne avgjorde at Stine måtte forlate «X Factor», måtte Gabrielle forlate scenen i tårer.

- Ironisk at det var jeg som skulle løpe av scenen i tårer, og ikke Stine, liksom... Dere som har fulgt med kunne sikkert se at dette var et veldig sterkt og emosjonelt øyeblikk for meg. Jeg hadde egentlig aldri tenkt på meg selv som en så følsomt ladet person - iallefall ikke på tv, skriver Gabrielle i «X Factor»-bloggen.

Gode venner

Gabrielle og Stine hadde rukket å bli gode venner i forbindelse med «X Factor», så det var derfor ekstra tungt for dem å møtes i duell.

Gabrielle satt igjen med blandede følelser etter hun kapret flertallet av dommerstemmene.

- Da Mira sa navnet mitt, visste jeg ikke opp fra ned, bak fra frem, trist fra glad eller noe... Jeg vet jeg bare tenkte at jeg var så utrolig lettet, og at det gjorde så vondt inni meg at Stine ikke var med videre, skriver hun.

Vil være med til slutten

I fredagens sending skal ti deltakere reduseres til ni, og Gabrielle er innstilt på å kjempe hardt for å komme til topps.

- Jeg håper virkelig at jeg klarer å imponere bedre neste fredag. Jeg vil så gjerne være med så lenge som overhode mulig! skriver hun i «X Factor»-bloggen.

Les alt om «X Factor» her!