Nytt søk etter Dung Tran Larsen

Tips fra publikum førte til at politiet i Bergen onsdag kveld startet et nytt søk etter den savnede kvinnen Dung Tran Larsen.

Dung Tran Larsen har vært savnet i over to år. I juni ble den antatte drapssaken henlagt etter bevisets stilling. Ikke noe lik var blitt funnet siden den 22 år gamle kvinnen ble meldt savnet av svigerfamilien i 2007.

Søkene onsdag kveld foregikk ved Nordhordlandsbroen. Politifolk og mannskap fra KNM Tyr tok i bruk miniubåt langs broen.

Et konkret tips fra en kvinne som etter politiets oppfatning passer godt med Dung Tran Larsens forsvinning rundt 23. juni 2007 er bakgrunnen.

– Det er fordi tipset viser seg å være svært konkret. Kvinnen sier selv at hun var i kontakt med oss tidlig i etterforskningen, men det er ingen av mine etterforskere som kan huske dette, sier politiinspektør Tore Salvesen til Bergens Tidende.

Salvesen sier at det dreier seg om et konkret tips, men sier han ikke kan gå mer inn på detaljene rundt opplysningene av hensyn til en mulig gjenopptakelse av etterforskningen.

Frode Skogvold, advokat for Dungs ektemann, sier til Bergens Tidende at han ble informert av politiet om søket onsdag ettermiddag. Sammen med moren, faren og broren var ektemannen lenge siktet for drap.

– Ektemannen er glad for at politiet fortsatt gjør forsøk på å finne Dung, sier Skogvold. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2