Eks-listen

Skjebnen har bestemt at Bellas (Elizabeth Reaser) drømmemann er en av hennes mange ekser. Finner hun ham ikke innen et år, vil hun forbli singel for alltid.

Eks listen (Foto: TV 2)
Eks listen (Foto: TV 2)

Bella er en single, suksessfull forretningskvinne i 30-årene. Når hun en dag deltar i søsterens utdrikkingslag blir hun spådd av en synsk kvinne. Til Bellas store overraskelse kan kvinnen fortelle at Bella allerede har datet mannen som skjebnen har bestemt skal bli hennes fremtidige ektemann.

Det er bare én hake ved det hele; hun må gifte seg med ham innen et år, ellers vil hun forbli singel for alltid. Bellas jakt på drømmemannen må begynne raskt, men hun aner ingenting om hvilke av hennes mange ekser som er mannen med stor M.

Bella spilles av Elizabeth Reaser, som mange vil kjenne igjen fra "Grey's Anatomy", hvor hun spilte Dr. Alex Karev sin store kjærlighet, Ava. I tillegg er hun aktuell som vampyr-mamma i ungdomssuksessen "Twilight".

Gjennom 13 episoder kan du følge Bellas eks-jakt. TV 2 har nå sendt alle de 13 episodene som er produsert av denne serien, som nå er avsluttet i USA.

Mer innhold fra TV 2