Kristine vant iQ-en!

Brooms store iQ-konkurranse er trukket. Møt Kristine Larsen som stakk av med bilen til slutt!

Kristine vant den store iQ konkurransen! (Foto: Privat)
Kristine vant den store iQ konkurransen! (Foto: Privat)

- Dette er helt utrolig. Fantastisk at jeg skulle vinne bilen! Nå gleder jeg meg til å suse rundt i en splitter ny iQ.

Kristine Larsen (21) i Horten har hatt en spennende tid siden hun ble ukevinner allerede i uke to av Brooms store iQ-konkurranse.

Krysset fingre

De åtte ukevinnerne var med i trekningen da Jan Erik var gjest på direkten på "Sommertid" på TV 2 fredag kveld. Og hennes navn ble altså trukket ut til slutt!

- Jeg har svart hver eneste uke og krysset fingre for harde livet. Tenk at jeg skulle vinne! Dette var kjempekult, sier Kristine.

Vært hos forhandleren

Hun kjører i dag en 11 år gammel Ford Fiesta. Den har hun hatt i ett og et halvt år. Og førstebilen var også en Fiesta - så kontrasten blir stor til en splitter ny iQ!

Se da Jan Erik testet iQ - klikk her:

- Må innrømme at jeg har vært innom Toyota-forhandleren og kikket på iQ. Måtte jo nesten det! Dessuten har jeg lest mye om bilen på Internett. Så jeg vet litt om hva jeg har i vente, smiler Kristine.

Drømmebilen

Hun betegner seg selv som "ganske bilinteressert" - og har også blitt litt revet med av en bilgal kjæreste som kjører Mazda 323 F. Hva med drømmebil?

- Det er Ford Mustang, selvfølgelig den klassiske! Men nå drømmer jeg aller mest om iQ. Det skal bli utrolig moro å få den!

Vant du ikke? Ikke fortvil - det er gratis å drømme i Brooms nybilguide. Klikk her: