Feriebil til prisen av en Sydentur

Du mangler feriebil, så det blir Sydentur i år også? Slik trenger det ikke å være! Her er tre biler til prisen av en familietur til Syden. Og da kan du velge helt selv hvor du vil reise!

GSI fra film
GSI fra film

Vi har vært på biljakt igjen - denne gangen er feriebiler til lavpris målet. Her er fire forskjellige varianter over temaet. En feridigrigget gammel, men tilsynelatende god Toyota, en Ford med gigantisk plass, en fornuftig og fleksibel familiebil fra Renault, og dagens billigste - nemlig en sprek Opel cabriolet - perfekt for kjærestetur i sommervarmen!

1979 Toyota HiAce campingbil

Toyota-HiAce--79
Toyota-HiAce--79

Klikk her for å se hele annonsen:

Jo, visst kan du få campingbil til under 30 000 kroner! Til denne prisen kan du DU bli eier av denne eplegrønne HiAcen. Til tross for at den begynner å dra på årene, ser den utrolig fin og velholdt ut på bildene.

Her får du både vask, gassbluss og kjøleskap. Salongen bakerst fungerer også som dobbeltseng og bilen har en uhyre smart detalje: Nemlig skyvetak. Dermed kan du stå oppreist når du steker sommerkotelettene!

Av klistremerkene bak på bilen kan vi lese at den var på Nordkapp allerede i 1985, det er 24 år siden, det! Dette er altså en bereist turkamerat.

Med knærne som airbag og med ”rattsleiv” til å gire med, er vel ikke dette akkurat siste mote på bilfronten. Men så er den også 30 år gammel, med dertil lave eierkostnader! En veldig sjarmerende bil, og trolig også velfungerende doning - om rusten ikke fått tak i den. Så her er det bare å ta med to underbukser, tannbørste og legge i vei på eventyr. Vi tipper denne selges fort, og håper den får et godt hjem og et langt liv!

1988 Renault Scenic 1,6:

Renault-Scenic--98
Renault-Scenic--98

Klikk her for å se hele annonsen:

En ganske liten bil, men med plass til mange og mye! Scenic er en utrolig fleksibel og romslig sak. Setene tar du enkelt ut / inn ettersom behovene for passasjerer kontra bagasje endrer seg! På denne er det også dobbelt soltak i glass så romfølelsen økes ytterligere. Skulle det bli varmt – og det får vi jo håpe – så er den utstyrt med aircondition!

Bilen har 1,6-liters motor på 90 hk, og er ingen racerbil. Den har ruslet hele 286 500 kilometer. Men med samme eier – Leif Rogn fra Kragerø – bak rattet hele tiden. Renaulten er EU-godkjent og ser, tross høy kilometerstand, veldig hel og pen ut på bildene. Og liten godbit til slutt: Klappbord på forseteryggene - det er populært blant baksetepassasjerene!


1993 Ford Transit 2,5 diesel:

Ford-Transit--93
Ford-Transit--93

Kilikk her for å se hele annonsen:

Mer plass for mindre penger skal du lete lenge etter! Fire seter (flere kan settes inn ved behov) og et hav av plass til ALT du trenger å ha med, det være seg sykler, fiskestenger, telt, påhengsmotor, vannski, klatreutstyr eller hva du nå enn har med deg på tur. Kano og kajakk plasseres lett på taket.

Med en madrass på gulvet, kan du sikkert sove bak i den også! Transiten har gått bare 120 000 kilometer og har dieselmotor og automatgir. Apropos gir – kan jo bare nevne at den har fascinerende lang girspak, selv med automat – ca 3,5 meter... Bilen er nylig EU-godkjent og klar for norske ferieveier. Prisen lyder på 23 000 kroner.

1989 Opel Kadett 2,0 GSI cab

Opel-Kadett-GSI-cab,-89
Opel-Kadett-GSI-cab,-89

Klikk her for å se hele annonsen:

På tur med kjæresten i sommer? Da kan denne Kadett GSI-en være et godt alternativ! Ikke veldig stort bagasjerom, men hvis dere tar baksetene til hjelp, er det ikke noe problem å få med feriebagasje for en uke eller to! Kadett GSI har blitt et bilikon på linje med Golf GTI, og Peugeot 205 GTi – og foruten at den går bra og er sporty å kjøre, så kan du også kjøre takløst!

En genial feriebil for to på varme sommerdager! Prisen er kun 18 000 kroner, nesten skummelt billig tenker vi, men Jan Inge Nilsen på Tau sier at bilen er helt uten problemer – så hva venter du på?