Glutenfri kake:
Kokos og sjokoladekake med sjokolade krem
Denne kaken er glutenfri, bruk også sjokolade som ikke inneholder mel (les på ingredienslisten på sjokoladen)
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
4 eggehviter 1 ts sitronsaft 2 1/2 dl sukker 1/2 plate hakket mørk kokesjokolade 1/2 ts bakepulver 2 1/2 dl kokos Krem: 3 dl kremfløte 10 stk sjokoladecognac/likør konfekt, eller annen hakket sjokolade Visp eggehviter og sitron til en stiv masse. Tilsett sukker i 2-3 omganger under vispingen. Vend inn hakket kokesjokolade, bakepulver og kokos. Hell røren i en smurt form 24 cm. (Dekk bun
Logg inn for å lese denne artikkelen
Om du ikke har en TV 2-konto fra før kan du lage en, helt uten kostnad!
Artikkelen er oppdatert