«God kveld Norge» avslørte mandag at flere kilder nær popstjernen kunne fortelle at forholdet mellom Tone Damli Aaberge og Simen Wardenær er over.

Det var i forrige uke de to - som har vært sammen siden januar 2007 - bestemte seg for å skille lag.

Bekrefter bruddet

Nå bekrefter Tone bruddet via sin manager, David Eriksen. Denne bekreftelsen kommer via en pressemelding:

- På vegne av Tone Damli Aaberge bekrefter jeg herved at forholdet til Simen Wardenær er over. Ingen av partene ønsker å gi ytteligere kommentarer utover dette og håper dette vil bli respektert», står det i pressemeldingen «God kveld Norge» har mottatt.

- Jeg har fått 17 telefoner om det denne helgen. Jeg kan dessverre ikke kommentere den saken, sa han før denne pressemeldingen kom.

Hektisk kjæreste-program

For kun få uker siden stilte Tone opp for Nike Pluss-kampanjen «Men vs. Women», og Tone fortalte åpent om hennes og kjærestens samtrening.

Les saken: Slik trener Tone og kjæresten

Jeg og Simen trener alltid samtidig men aldri i lag, og vi gjør hver vår greie. Så lenge jeg har musikk på ørene, så kobler jeg ut og klarer å gjøre det jeg skal gjøre, fortalte hun til «God kveld Norge».

- Hvordan blir det på hjemmefronten når dere nå skal konkurrere mot hverandre?

- Det blir kamp det. Det blir en tøff hverdag i hele april. Men jeg tror det skal gå greit. Jeg har nemlig bursdag midt oppe i det hele skjønner du, så jeg må være litt snill, sa hun.

Få uker seinere brøt paret.

Feirer påske i Sogndal

Tone har nå reist hjem til Sogndal, hvor hun skal feire påsken alene.

Verken Tone Damli Aaberge eller Simen Wardenær har besvart henvendelsene til «God kveld Norge».

Tone fortalte i februar «God kveld Norge» at hun løy om samlivsbrudd da både hun og Simen endret sivilstatus på sine Facebook-profiler sist det oppsto rykter om brudd mellom dem to.

Men denne gangen er det altså alvor.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
«God kveld Norge» er tilbake 25. april kl 21.40 på TV 2

Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»