Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

Spillforslag 9. mars, frist kl. 18.55:
109 Brynäs IF - Färjestads BK B 1,85
110 Skellefteå AIK - Linköpings HC B 2,00

Totalodds: 3,70


Gjestene vinner igjen
Sluttspill. Tredje av inntil syv kvartfinaler. Brynäs endte som nummer syv av de åtte kvartfinalelagene. Färjestad avsluttet grunnspillet knallsterkt, og ser ut til å avansere enkelt etter triumfer med 2-0 borte og 2-1 hjemme så langt i denne duellen. Inkludert tilsvarende møte i siste seriekamp, har dermed Färjestad tre på rad mot vertene. Skuddstatistikken er også vunnet hver gang.

Vertene har ingen problemer med mannskapet. Rhodin (b) er uaktuell med skade for bortelaget, noe usikkerhet rundt M. Johansson (fw) og Jönsson (fw). Vallin (b) er tilbake. Färjestad setter i realiteten nådestøtet med seier her, og det tror vi de lykkes med til godkjent betaling.

Gjestene trives mot Skelleftå
Skelleftå kriget seg til 3-2-seier her i første kamp, før Linköping kvitterte med en komfortabel 4-0 seier lørdag. Underveis i sesongen har Linköping hatt et solid tak på dagens motstander med seier i alle fem innbyrdes.

Hjemmelaget savner fortsatt trioen Lundberg (fw), Lindgren (b) og Dimitrakos (fw). Skrbek (b) og Moran (fw) er ennå usikre. Linköping må se an formen til Majesky (b). Gjestene bør vise seg som det sterkeste laget igjen. To blank kan testes.

Vurdert av Magnus Wattne