- Dette er helt utrolig. Det er helt fantastisk! Det var en jevn kveld og alle var kjempegode. Men vi manglet jo denne, derfor føles det ekstra bra, jublet Mona da dommernes resultater i «Skal vi danse - superfinale» var lest opp og trofeet var hennes.

Hemmelighetskremmeri

Men jubelen fikk ikke gå lenger en studioets fire vegger forrige søndag. Da Mona og Glenn Jørgen stilte til nettreff på mandag innrømmet de at det har vært vanskelig å holde på hemmeligheten.

- Ja, det var ganske vanskelig og litt kjedelig. Skulle gjerne delt det med omverden rett etter innspilling, skrev Mona som også fikk spørsmål om trening, dansing og julemat.

Les alle svarene fra mandagens nettreff nederst i saken.
Les også: Mona er den aller, aller beste danseren

Fornøyde med at Tshawe valgte turnélivet

Mona forteller også i nettreffet at hun synes «Skal vi danse» fortsatt skal være en kombinasjon av dommerpoeng og seerstemmer. Og kommentarene fra de som heiet på andre dansepar bryr ikke superfinalevinnerne seg noe om.

- Vi kan ikke lese og mene noe om alt som legges ut på nettet. Det vil alltid være delte meninger i en slik konkurranse. Sånn er det i ekte dansekonkurranser også. Vi er uansett fornøyd med både egeninnsats og at Tshawe valgte turnélivet fremfor selskapsdansen, skriver de to.

Mot slutten av oppkjøringen kunne Mona avsløre at hun og Glenn Jørgen trente åtte timer hver dag. Og treningen kom godt med.

- Vi sparte ikke på noe i noen av dansene, men jeg må si at showdansen var ganske så krevende på kondisen, skriver Mona.

Les alt om «Skal vi danse» her.