Det ble en hektisk kveld for alle superfinalistene, men Mona innrømmer at hun har fått sett an konkurrentene likevel.

- Jeg så dem som snarest da vi løp fordi skjermen for å skifte om. Ellers har vi jo hatt prøver i hele dag og da har vi fått sett litt på alle de andre. De er jo så utrolig flinke alle sammen, det har vært litt sånn: «oj, de er jo skikkelig gode»!

- Så du har ikke tenkt: de der slår vi lett?

- Nei, det har det ikke vært noe av, de er utrolig flinke, ler Mona.

Deilig, og litt vemodig

Duoen har ikke spart på kruttet og er veldig fornøyd med egen innsats.

- Det er utrolig deilig å være ferdig, men samtidig litt vemodig fordi det er så morsomt, stråler Mona etter at hun har danset seg igjennom vals, paso doble og showdans med sin dansepartner Glenn Jørgen Sandaker.

- Det godt å kjenne at uansett hvordan det går er vi fornøyde med dansene våre. Vi har gjort alt og det går som det går.

Pokalen skal eventuelt på peishylla

Mona og Glenn Jørgen har ikke tenkt så mye på pokalen de har mulighet til å vinne, men Mona kan fortelle at hun sliter litt med hylleplass og eventuelt må vurdere å bygge peis slik at den kan stå på peishylla.

- Tar vi med oss den hjem kommer den uansett til å stå fremme en stund. Også må den vel gå litt på rundgang, smiler hun og ser bort på Glenn Jørgen som nikker heftig.

Mona har «dansedilla»

Mona har flere ganger gitt uttrykk for at hun har fått «dansedilla» og understreker igjen at det på ingen måte tar slutt med superfinalen.

- Jeg kommer absolutt til å fortsette med dansen. Jeg skal danse så mye jeg kan. Og nå som Glenn Jørgen gjort trønder av seg blir det enda flere muligheter, sier Mona og refererer til at Glenn Jørgen har startet med studier i trønderhovedstaden.

Les alt om «Skal vi danse» her.