I kveld møtes de fire «Skal vi danse»-vinnerne til en storslagen superfinale. I mellomtiden kan du varme opp med de flotte vinnerdansene fra 2006, 2007 og 2008.

Hvem er din favoritt? Si din mening nederst i saken!

Nederst i saken finner du også en Skal vi danse-kavalkade fra alle sesongene.

Katrine og Bjørn

Våren 2006 ble den aller første «Skal vi danse»-sesongen lansert på TV 2. Katrine Moholt og dansepartner Bjørn Holthe stakk av med seieren etter å ha danket ut blant andre Guri Schanke, Blomster-Finn og Terje Sporsem. Her er vinnerdansen fra våren 2006:

Kristian og Alexandra

Kristian Ødegård og hans dansepartner Alexandra Kakurina vant den andre «Skal vi danse»-finalen, høsten 2006. Ødegård ble som kjent programleder for «Skal vi danse», og har så langt ledet to sesonger sammen med Guri Solberg. Her er vinnerdansen hans fra høsten 2006:

Mona og Glenn

I 2007 vant Tshawe Baqwa og hans dansepartner Maria Sandvik, men på grunn av hissig turnévirksomhet, valgte Tshawe å trekke seg fra superfinalen. Som erstatning kommer tidligere Miss Universe-vinner Mona Grudt og Glenn Jørgen Sandaker, som havnet på andreplass samme år. Her er nesten-vinnerdansen fra 2007:

Lene Alexandra og Tom Erik

I år var det Lene Alexandra Øien og Tom Erik Nilsen som stakk av med «Skal vi danse»-seieren. Her er vinnerdansen fra 2008:

«Skal vi danse»-kavalkade

Vi har satt sammen en videosnutt der du kan se flere dansere fra alle sesongene av «Skal vi danse»:

Se superfinalen fredag klokken 19.30 på TV 2!

Les alt om «Skal vi danse» her