Senkveldduellen denne uka er mot to stykker som på søndag langt fra er på samme lag. Vålerengas Freddy dos Santos og Stabæks Daniel Nannskog blir tøffe motstandere i cupfinalen, men på fredag samarbeider de når vi skal avgjøre hvem som er best i flaring; eller bartriksing.

Her gjelder det å blande drinker samtidig som man underholder på best mulig måte alá Tom Cruise i filmen «Coctail». Vi rigger derfor en bar i «Senkveld»-studio og konkurransen skal avgjøres der og da.

I tillegg til «Senkveld»-duellen, kan du glede deg til dette i fredagens sending:

Rett fra valgvake i Washington

Natt til onsdag ble det klart at USAs neste president heter Barack Obama. Direkte fra valgvake i Washington kommer miljø- og utviklingsminister Erik Solheim for å dele sin entusiasme omkring det amerikanske valget.

Thomas og Harald møter sjakkgeni

Sjakkfenomenet Magnus Carlsen har ikke rukket å bli myndig, men er allerede ranket blant de topp fire sjakkspillerne i verden. Nå er tenåringen på vei til Tyskland og til OL i lagsjakk, men først møter han sjakknovisene Thomas og Harald.

Sangtalent i studio

Da TV-showet «Norske Talenter» søkte Norge rundt etter ekstraordinære talenter, traff de full blink med Erlend Bratland. Nå er han ute med sitt debutalbum og skal fremføre sin nye singel «Still Water».