Samproduksjonen "Look For Love" er den kreative redningsbøyen som i siste serieomgang i Tippeligaen 2008 kastes mot AaFK og 11 000 hjemmesupportere fra Ålesund søndag kveld.

Sunnmøringen Arild Traa har i løpet av 48 timer fått samlet noe av den fremste kulturelle kvalitet og galskap Nordvestlandet har å by på i et forsøk på å redde klubben i sitt hjerte fra direkte nedrykk til Adeccoligaen.

– Vi må forsøke alt vi kan for å skape en poenghentende entusiasme hos 5 milliarder sunnmøringer, sier Traa.

Eventen "Look For Love" skal vises på storskjerm på Color Line Stadion foran et fullsatt stadion og hos diverse andre medier.

– Et glitrende og helt uventa tiltak, sier markedssjef Kjell Slinning hos AaFK.

– Strålende, sier den tidligere AaFK-spilleren og nåværende markedskonsulenten Herman Ekeberg.

– Vi er både rørt og begeistret over initiativet! Dette motiverer noe voldsomt!

Les: Aalesund skjelver

Startet fredag
Terje Sporsem takket straks ja til å lese Traas verbale hyllest til AaFK og Ålesund.

Ideen om full kreativ sunnmørsk mobilisering tok raskt retning. Det viste seg fort at blod er tykkere enn vann. Sunnmøre mobiliserte.

Utfordringen var at de manglet det meste, sågar studiomuligheter. Sunnmøringene i The Margarets tok raskt opp hansken, midt i en særdeles hektisk plateinnspilling i fjøresteinene på sagaøya Giske, og søkte opp sunnmøringen Egil Olsen, med studio i Oslo og suksess med albumet Singer/Songwriter.

Egil Olsen, som aldri før hadde møtt Terje Sporsem, inviterte ham inn i herberget lørdag morgen.

Samtidig sendte The Margarets helt eksklusivt sin upubliserte singel "Look For Love" til Arild Traa med ønske om tre sunnmørske poeng og fornyet kontrakt for Aalesunds Fotballklubb.

Singelen kunne brukes helt kostnadsfritt i samproduksjonen til å redde AaFK fra bunnløs fortvilelse.

Jobbet på spreng
Seansen i studioet som i utgangspunktet kun gjaldt et 20-30 minutters opptak av Norges morsomste mann utviklet seg til en halv dags produksjon og miksing av lyd – og musikk.

Sunnmøringen Egil Olsen kansellerte sin planlagte biltur hjem til Sunnmøre lørdag ettermiddag til fordel for Aalesunds Fotballklubb.

Tross usedvanlig tidsnød mobiliserte også sunnmøringene i Flyt Media til dugnad for AaFK og jobbet på spreng hele lørdags kveld og natt, og søndag formiddag, for å finne frem til og klippe sammen filmsekvenser som kunne passe til Traas hyllest, Sporsem sin sunnmørske stemme og The Margarets musikk.