Lavkarbo frokost
Frokostmuffins, brød og italiensk salat
Lavkarbo frokostmuffins:
Pisk eggene lett.
Smelt smør.
Mal mandler, solsokkekjerner og linfrø til mel, og riv osten.
Bland alt sammen til en tykk røre og fyll i muffinsformer.
Stekes på 180 grader midt i ovnen i 15 minutter.
Variasjoner: ha bacon, kalkun/kylling og urter i røren.
En sterk ost kan også gi muffinsene en liten sving.
Lavkarbobrød:
Pisk egg, rør inn rømmen og oljen.
Ha så alle de andre ingrediensene i, og rør godt.
Bruk bakepapir i en brødform, og hell den grøttykke røren i.
Stekes på 180 grader i ca 55 minutter nederst i ovnen.
Avkjøl.
Brødet er lettere å skjære i når det er kaldt.
Oppbevares i kjøleskap, eller fryses ned i skiver.
Se videre:
Hjemmelaget italiensk salat:
Finsnitt grønnsakene, og finhakk skinken.
Bland sammen alle ingrediensene.
Slilk gjør du: