Lavkarbo frokostmuffins:

Pisk eggene lett.
Smelt smør.
Mal mandler, solsokkekjerner og linfrø til mel, og riv osten.
Bland alt sammen til en tykk røre og fyll i muffinsformer.

Stekes på 180 grader midt i ovnen i 15 minutter.

Variasjoner: ha bacon, kalkun/kylling og urter i røren.
En sterk ost kan også gi muffinsene en liten sving.

Lavkarbobrød:

Pisk egg, rør inn rømmen og oljen.
Ha så alle de andre ingrediensene i, og rør godt.
Bruk bakepapir i en brødform, og hell den grøttykke røren i.

Stekes på 180 grader i ca 55 minutter nederst i ovnen.
Avkjøl.
Brødet er lettere å skjære i når det er kaldt.
Oppbevares i kjøleskap, eller fryses ned i skiver.

Se videre:

Hjemmelaget italiensk salat:

Finsnitt grønnsakene, og finhakk skinken.
Bland sammen alle ingrediensene.

Slilk gjør du: