Tidsbruk: min

Porsjoner

Ingredienser

  • 6   Egg
  • 2 DESILITER Melk
  • 1   Rødløk
  • 6   Kokte poteter
  • 4 - 5   Skiver bacon eller skinke ( kan sløyfes)
  • 1 - 2   Fedd hvitløk
  • 4 - 5   Friske champinjong
  • 1   God neve frisk spinat ev frossen ( sil vekk vannet)
  • 100 GRAM Revet ost
  •     Salt, pepper
  •     Olje / smør til steking

Serveres lune eller kalde med en grønn salat.

Visp sammen egg og melk.
Finhakk rødløk ,bacon og hvitløk.
Skjær poteter og sopp i terninger.
Skyll og rist godt av spinaten.
Stek løk og bacon i i olje/ smør, tilsett finhakket hvitløk, poteter og sopp og la surre 4-5 min.
Tilsett spinat helt mot slutten.

Bland de stekte grønnsakene i egg- og melkeblandingen.
Tilsett revet hvit ost og smak til med salt og pepper.

Smør store muffinsbrett med olje eller bruk papirformer.

Fordel blandingen i formene og stek på midterste rille i varm stekeovn 180 oC i 20-30 min.
(Steketid avhengig av størrelsene på muffinsene) .

Her ser du mer: