Hegerberg scoret hat trick og rundet 200 mål for Lyon

Ada Hegerberg fortsetter å hamre inn mål i Frankrike. Hun scoret tre mål da hennes Lyon vant 8-3 borte mot Reims i den franske toppdivisjonen lørdag.

Se hat tricket øverst

Hegeberg var frampå etter tre minutter og doblet ledelsen for gjestene til 2-0. Allerede i det første spilleminuttet hadde Delphine Cascarino sendt storklubben i ledelsen.

Den norske spissen la også på til 6-3 etter 77 minutter. To minutter før slutt satte Hegerberg inn 8-3 for gjestene. Hun fullførte dermed hattricket med hennes femte seriemål for sesongen.

Hegerberg rundet for øvrig 200 mål for Lyon da hun satte inn 2-0 tidlig i kampen. Det har hun brukt 168 kamper på å oppnå.

Storseieren var ikke nok for Lyon til å klatre forbi serieleder Paris Saint-Germain, med blant andre norske Karina Sævik på laget, på tabellen. Lørdag vant hovedstadslaget 6-1 borte mot Metz.