Hjemmelagde fiskeboller i karrisaus
Hjemmelagde fiskeboller er en sikker vinner. Prøv Wenches nye versjon med karri- og løksaus servert med ovnsstekte rotgrønnsaker og sprøstekt løk.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
På oppfordring fra en seer har Wenche laget hjemmelagde fiskeboller. Men hun gjør det på sin helt egne måte.Derfor byr hun på hjemmelagede fiskeboller i lys karri- og løksaus servert med ovnsstekte rotgrønnsaker og sprøstekt bacon.Hvis du ikke har mulighet til å lage fiskebollene selv finnes det mange gode fiskeboller som kan kjøpes i butikk. Wenches tips er å se etter høyt fiske-innhold. Det bør være mer enn 70-75% fisk i fiskebolleneOppskriftFiskeboller :
Logg inn for å lese denne artikkelen
Om du ikke har en TV 2-konto fra før kan du lage en, helt uten kostnad!
Artikkelen er oppdatert