Nei – dette er ikke en privat-jet

... men det er antakelig det nærmeste du kommer på landeveien.

Alt skulle vel ligge til rette for en behagelig kjøretur i
disse omgivelsene.
Alt skulle vel ligge til rette for en behagelig kjøretur i disse omgivelsene.

Brabus Business Lounge heter den, og den minner faktisk mer om en privat-jet, enn en bil. Men den er altså det siste.

Brabus-navnet forbinder nok mange allerede med Mercedes. Da kanskje mest med utagerende styling og ikke minst spreke motorer. De pleier nemlig å bygge om vanlige Mercedes-familiebiler til fullblods sportsbiler.

For deg med flyskrekk

Men unntak finnes altså. Slik som denne Mercedes Sprinteren, som Brabus Business Lounge egentlig bygger på.

De har her lyktes å forvandle det mange kanskje vil kalle en litt sedat kassebil, til å bli den optimale doningen for deg med flyskrekk.

For nærmere en privat-jet er det vel knapt mulig å komme – og fortsatt ha hjulene på landejorda.

Martin har laget campingbil HELT utenom det vanlige!

Forvandling når dørene åpnes

På mange måter er kanskje Mercedes Sprinteren litt tam i forhold til vanlig standard fra den kanten. Men det tar de i rikt monn igjen når man åpner dørene.

For her oser det av luksus, eleganse og klasse. Selvfølgelig er de obligatoriske tingene på plass. Slik som et vanvittig lydanlegg, integrert TV, et skap med kalde drikker og et ditto med glass til forfriskningene.

En kopp kaffe kan jo også smake etter en liten "dupp" i stolene med hanskemykt skinn og integrert fothviler. Bordene til å sette glass, kaffekopper eller PC – om man vil jobbe litt – felles ut og inn med et lite tastetrykk.

Denne bilen kan du faktisk bo i

Touchpaneler

Selvfølgelig kan belysningen om bord dimmes ned og man kan også skifte farge etter sinnsstemning. Alt er tilrettelagt for alle mulige oppkoblinger. Her kan man surfte på nettet, se filmer eller ha videokonferanse og presentasjoner.

Alt styres via touchpaneler.

Man står selvfølgelig også fritt til å velge farge på interiøret ombord.

Prisen er ikke kjent

Utvendig endringer er det også, for å skille denne i fra en alminnelig varebil. Blant annet annen grill, 18-tommers Monoblock-hjul og en frontfanger med LED-lys.

Hva herligheten koster er enda ikke kjent, men prisen er antagelig såpass stiv at de fleste av oss må nøye seg med å drømme om den ...

Med denne blir du tøffest på campingplassen