Fire mål og et rødt kort i managerduellen mellom Benítez og Neville

Real Madrid ga bort ledelsen to ganger i en tidvis kaotisk fotballkamp.

Madrid (NTB): To mål på ett minutt sørget for at det endte 2-2 mellom Valencia og Real Madrid søndag. For hovedstadslaget betyr uavgjort fire poeng opp til serieleder og byrival Atlético Madrid.

En presset Rafael Benitez var søndag tilbake til kamp på sin gamle hjemmebane. I løpet av tre år som Valencia-trener var 55-åringen med på å ta klubben til ligagull i to ganger: i 2001/02 og 2003/04. Seier i UEFA-cupen i 2004 var med på å sikre Benitez' ettermæle blant fansen.

Søndag var det som Real Madrid-trener at Benitez forberedte seg til kamp.

Karim Benzema sørget for en god start for hovedstadslaget med scoring etter 16 minutter. Gareth Bale slo ballen lekkert videre til Cristiano Ronaldo på hjemmelagets sekstenmeter. Portugiseren brukte en touch, før han la ballen ut til Benzema. Franskmannen kontrollerte og avsluttet langs bakken i høyre hjørne.

Mot slutten av omgangen presset Valencia for utligning, og Gary Nevilles mannskap gjorde det vanskelig for Reals forsvar gjentatte ganger. De hvite fikk betalt med straffe etter at Pepe felte Andre Gomes halvminuttet før pause.

Daniel Parejo var trygg fra straffemerket, og lagene var like langt.

I det 69. minutt ble Real Madrid redusert til ti mann da Mateo Kovacic ble vist det røde kortet.

Det stoppet ikke Gareth Bale fra å sende gjestene i ledelsen igjen. Men bare minuttet etter sørget Paco Alcacer for at det endte 2-2 på Mestalla.