Nordmann arrestert for bombetrussel i USA

En nordmann er arrestert for bombetrussel mot en flyplass i USA, det melder CBS. 

En 30 år gammel mann skal ha blitt pågrepet etter en bombetrussel ble ringt inn to ganger til Philadelphia International Airport. Det opplyser politiinspektør Joe Sullivan til nettavisen Philly.com.

Ifølge CBS er det foreløpig ikke bekreftet noen identitet på mannen. Politiet startet undersøkelsene etter at en mann ringte 911 rundt 16.30 lokal tid, og sa det var en bombe i bagasjeutleveringen på Terminal A.

Mannen skal ifølge CBS også ha fortalt nødsentralen at han ikke ønsket noen fly fra British Airway skulle ta av. Politiet sporet telefonen til en telefonkiosk i vente-området på flyplassen. Motivet skal ifølge politiinspektøren være at 30-åringen og hans kamerat hadde kommet for sent til flyet de skulle ta til London, og at de var så redde for at de også skulle komme for sent til det neste flyet, at de tok i bruk ekstreme metoder.

Truslene berørte ikke trafikken på flyplassen. Nordmannen ble tatt inn til avhør etter episoden og kan vente seg et oppgjør med det amerikanske rettsvesenet.
TV 2/ (©NTB)