Ny seier for tamt Rangers

New York Rangers åpnet sløvt på hjemmebane, men kunne innkassere en 3-0-seier over et Nashville Predators i måltørke.

VANT: Til tross for dårlig start på kampen, vant Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers over Nashvillle Predators natt til tirsdag. FOTO: VINCENT CARCHIETTA / USA TODAY

Predators satte en særs negativ klubbrekord ettersom laget nå har gått tre og en halv kamp – 213 minutter – uten scoring i NHL. Laget overkjørte Rangers i skuddstatistikken de to første periodene mandag, men pucken ville ikke i mål.

I stedet var det formsterke Rick Nash som åpnet scoringskontoen i Madison Square Garden. Vertene kom tre mot én i Predators-sonen tidlig i annen periode, og Nash kunne hamre inn sitt fjerde mål på to kamper.

Mats Zuccarello Aasen var på isen ved Rangers' første scoring, men noterte ingen målpoeng i mandagens kamp. Han fikk totalt 20.19 minutter på isen, mest av vertenes offensive spillere.

I tredje periode var det et mer aggressivt hjemmelag som kom på isen, og det ga uttelling etter drøyt fire minutter. Derek Stepan fikset 2-0 etter fint forarbeid av Marc Staal.

Midtveis i perioden trygget Kevin Hayes ledelsen med 3-0-scoringen i overtall. Seieren var Rangers' 16 på 21 NHL-kamper, og laget topper sin divisjon i NHLs østre avdeling.

Også Andreas Martinsen og hans Colorado Avalanche vant i natt. Denver-laget vant 4-1 mot Winnipeg Jets. Nordmannen var på isen drøye 13 minutter.