Martinsens lag gikk på en smell i Canada

Andreas Martinsen og Colorado Avalanche tar neppe med seg gode minner hjem fra tirsdagens besøk hos Toronto Maple Leafs. NHL-oppgjøret endte med 5-1-seier til hjemmelaget.

Andreas Martinsen snakker med pressen under ishockey VM. Natt til onsdag tapte han og lagets hans Colorado Avalanche mot Toronto Maple Leafs. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Martinsen fikk 12.42 minutter på isen. Han fikk også to minutter i utvisningsboksen for interference da det gjensto litt over fire minutter av kampen.

Kampen i Toronto gikk vertskapets vei fra start, og Leo Komarov tegnet seg først på scoringslisten med et slagskudd etter drøyt tre minutter. Pierre-Alexandre Parenteau la på til 2-0 i overtallsspill mot slutten av første periode.

Også 3-0-målet kom i overtall, signert Tyler Bozak. Han fant målet ti minutter ut i andre periode. To minutter senere satte Erik Johnson inn Avalanches eneste mål i kampen, og ved den andre hvilen sto det 3-1.

I siste periode benyttet Maple Leafs sjansen to ganger til i overtall. Etter 11.21 var det igjen Parenteaus tur, og Toronto gikk opp i 4-1. Med fire minutter igjen på klokken fastsatte James van Riemsdyk sluttresultatet til 5-1. (©NTB)