Ubeseirede ØIF Arendal nekter å tape

ØIF Arendal vant 31-26 mot Runar og har fortsatt til gode å avgi poeng i årets eliteserie i håndball.

TOPPSCORER: Magnus Jøndal scoret ti ganger for ØIF Arendal. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix

Seieren mot Runar søndag, gjør at laget kommer opp på 16 poeng – tre mer enn Haslum på annenplass.

Hjemmelaget hadde kontroll på gjestene fra Sandefjord og ledet komfortabelt 15-12 til pause.

Jøndal toppscorer
Etter pause gikk de offensivt til verks og tre minutter ut i omgang var stillingen 18-12. Bortelaget klarte aldri å ta igjen ledelsen og blir værende på åttendeplass på tabellen med sju poeng.

Arendals Magnus Jøndal ble toppscorer med ti mål. Kantspilleren ble også kåret til hjemmelagets beste spiller.

– Det gikk bra i dag. Jeg synes vi svingte i prestasjonene, så vi er litt ustabile. Men seier er det viktigste, sa timålsscoreren etter kampslutt.

Haslum knuste Bodø
Haslum BK gjør det de kan å holde følge med Arendal. Bæringene vant 34-18 mot Bodø.

For Drammen ble det nok et hjemmetap. Denne gangen var det FyllingenBergen som ble for sterke for drammenserne.

Bergenserne vant 25-20.

I kveldens siste kamp ble det 33-28 til Bækkelaget over Stord.(©NTB)