Lørenskog knuste Vålerenga

Lørenskog feide Vålerenga av isen og vant 4-0 i Get-ligaen.

En scoring i hver periode fra henholdsvis Mats Frøshaug (2) og Stefan Espeland, gjorde at Lørenskog nå ligger på fjerdeplass i Get-ligaen med 19 poeng. Steffen Thoresen scoret like før slutt og fastsatte sluttresultatet til 4-0.

Se sammendrag øverst i artikkelen

Også på Hamar ble det storseier. Storhamar gjorde kort prosess mot Lillehammer og vant 5-1. Christian Larrivée og Joakim Jensen ble begge tomålsscorere, mens Jacob Berglund scoret Storhamars femte. Nicolas Ritz scoret trøstemålet for Lillehammer.

Kongsvinger jakter fortsatt sitt første poeng i eliteserien. Mot Frisk Asker var laget langt unna. Frisk Asker la på til 4-0, før Sebastian Benker reduserte til 1-4 i tredje periode. Seieren gjør at Frisk Asker nå er kun ett poeng bak Sparta Sarpsborg på tabellen.

Cato Cocozza ble den store helten for Manglerud Star i hjemmemøtet med Stjernen. Etter at bortelaget ledet både 2-0 og 3-1, snudde Manglerud Star kampen og Cocozza ble matchvinner med sin 4-3-scoring åtte minutter før slutt. (©NTB)