Zucca scoret, men Rangers tapte

New York Rangers gikk på sesongens første tap mot Winnipeg Jets.

I AKSJON: Mats Zuccarello Aasen i aksjon under nattens oppgjør mot Winnipeg Jets.  FOTO: NOAH K. MURRAY / USA TODAY SPORTS

New York Rangers gikk på sesongens første tap da Winnipeg Jets ble for sterke og vant 4-1 i Madison Square Garden. Mats Zuccarello scoret Rangers eneste mål.

– Var for sløve
Zucca scoret kampens første mål og sendte Rangers i ledelsen etter 6.45 minutters spill i første periode. Et snaut minutt senere reduserte Jets og satt også pucken i mål en gang i andre periode og to ganger i tredje periode. Dermed kunne gjestene reise hjem med en komfortabel seier i bagasjen.

– Vi skapte en del muligheter i power play, men til tider var vi for sløve, sier Zuccarello Aasen til New York Daily News.

Zuccas scoring var sesongens tredje for hans del. Nordmannen scoret to ganger da Rangers møtte Columbus Blue Jackets borte i sesongens andre kamp. Da kunne Rangers reise hjem til New York med 4-2-seier.

Dårlig is
New York Rangers har hatt en knallstart på NHL-sesongen, og sto før tirsdagens kamp med tre seire på tre kamper, men rekken tok slutt mot Jets.

– Vi ga vekk pucken for mye, selv om vi prøvde hardt. Isen var litt dårlig, men det er ingen unnskyldning. Hvis vi hadde scoret i power play hadde vi vunnet denne matchen, men kampen snudde da de scoret, sier Zucca. (©NTB/TV 2)