Kvinne (33) funnet død på Bryne – mann i 30-årene siktet

Politiet etterforsker dødsfallet på Bryne som et mulig drap. Den siktede skal avhøres lørdag. 

MULIG DRAP: En person pågrepet etter mistenkelig dødsfall på Bryne. FOTO: Siri Wichne pedersen/ TV 2
MULIG DRAP: En person pågrepet etter mistenkelig dødsfall på Bryne. FOTO: Siri Wichne pedersen/ TV 2

En mann i 30-årene er pågrepet etter at en kvinne (33) ble funnet død i nærheten av sin leilighet på Bryne fredag, opplyser politiet. 

– Jeg kan bekrefte at det ble funnet en død kvinne på en eiendom like ved Bryne sentrum i formiddag, sier politiadvokat Karsten Monsen i Rogaland politidistrikt til TV 2.

Etterforskes som mulig drap

Politiet skriver i en pressemelding at det en mann i 30-årene er siktet for grov legemsfornærmelse med døden til følge, etter at kvinnen ble funnet.

– Vi etterforsker saken og foretar blant annet kriminaltekniske undersøkelser på stedet, opplyser politiadvokat Karsten Monsen.

Ifølge Stavanger Aftenblad ble den avdøde funnet av en politipatrulje på en eiendom ikke langt fra Bryne sentrum fredag formiddag.

Innsatsleder Trond Olav Salte i Rogaland politidistrikt sier til Stavanger Aftenblad at politiet etterforsker saken som en mulig drapssak.

– Vi har pågrepet en mann som er mistenkt i saken, og vi etterforsker dette som et mulig drap, sier Salte.

Avhøres lørdag

Lørdag formiddag opplyser politiet at den pågrepne mannen vil bli avhørt i løpet av dagen.

– Den pågrepne har ikke vært mulig å avhøre, men det vil bli gjort i dag. Det jobbes fortsatt aktivt med saken, og vi er i gang med en rundspørring i kommunen, sier operasjonsleder Kjetil Føyen til TV 2. 

Politiet bekrefter overfor TV 2 at den siktede mannen og den avdøde kvinnen kjente hverandre, men at de ikke var i slekt.  

Politiet mottok en savnetmelding fra kvinnens familie før hun ble funnet død på fredag. Den siktede ble pågrepet i Hå kommune kort tid etter at den avdøde kvinnen ble funnet. 

Obduksjon er ennå ikke gjennomført, og det er for tidlig å si noe om dødsårsaken, opplyser politiet.

TV 2/ NTB

 

 

Mer innhold fra TV 2