Zucca fikk mye istid da Rangers vant

New York Rangers og Mats Zuccarello Aasen fikk en knallstart på NHL-sesongen da de slo regjerende mester Chicago Blackhawks 3-2 på bortebane.

Chicago (TV 2): New York Rangers og Mats Zuccarello Aasen fikk en knallstart på NHL-sesongen da de slo regjerende mester Chicago Blackhawks 3-2 på bortebane.

Zuccarello Aasen var den løperen hos Rangers som fikk mest tid på isen, med 15.59 minutter, men Norges store ishockeystjerne hadde ingen mål eller assist i løpet av kampen.

– Dette var tøffere enn treningskampene, for å si det sånn. Det var tungt, men det var deilig å vinne. Vi spilte ikke en så god kamp, men scoret på sjansene våre. Blackhawks er et bra lag og hadde mange sjanser, sier Zuccarello Aasen til TV 2 etter kampen.

– Ingen av oss var gode
Han var ikke spesielt fornøyd med egen prestasjon.

– Deilig å være tilbake, men det var tungt i dag, det kan jeg innrømme. Rekka vår var vel den dårligste utpå der. Ingen av oss var gode i det hele tatt, men vi spiller mot de beste backene til Blackhawks hele tiden og de er gode. I dag var vi ikke på tærne.

– Merket du noe til hodeskaden?

– Nei, egentlig ikke. I dag var jeg bare skikkelig dårlig. Vi vinner så vi er fornøyde, men jeg bidro ikke så mye.

– Er du lettet?

– Ja, deilig å få første kampen ut av systemet. Nå kan jeg begynne å kreve mer av meg selv. Jeg føler meg fin i hodet og når resten kommer på plass så blir det bra dette.

– Hvordan var den fysiske formen?

– Den var bra den.

– Du er i form?

– Jaja.

Sterk skalp
Rangers åpnet kampen knallsterkt og scoret alle sine mål i løpet av den første perioden.

Blackhawks reduserte i andre periode, men gjestene klarte å holde ledelsen kampen ut.

Oscar Lindberg, Kevin Klein og Derek Stepan sto for målene til Rangers, mens Teuvo Teräväinen og Artemij Panarin scoret for Blackhawks.

Chicago-laget er kanskje den tyngste motstanderen Rangers kunne møtt i åpningen. Laget har vunnet Stanley Cup tre av de siste seks sesongene, inkludert sist sesong. (©NTB/TV 2)