Grove, proteinrike og velsmakende lapper

Passer til frokost, nistemat, eller som en liten godbit til kvelds. Like populært hos voksne og barn! 

Wenche Andersen byr på deilig mat, hver eneste dag. FOTO: TV 2 / TV 2
Wenche Andersen byr på deilig mat, hver eneste dag. FOTO: TV 2 / TV 2

Lag gjerne en stor porsjon. Røren holder seg i kjøleskapet i 2-3 dager.

Du trenger:

  • 4 egg
  • 3 dl yoghurt naturell
  • 2 dl cottage cheese
  • 2 dl lettkokte havregryn
  • 200 g grovbakstmel
  • 1 ts natron
  • 1 krm (1/5ts) salt
  • 1/2 dl rapsolje
  • 2 ts honning

Slik gjør du:

Pisk sammen egg, yoghurt og cottage cheese.
Tilsett det tørre, olje og honning, og visp til en glatt røre.
La røren stå og svelle i 10-15 min.
Stek på middels varme på begge sider i stekepanne med belegg eller på takke.
Server med rørte bær, mager vaniljekesam, eller brunost.