Espejord sendte Tromsø opp på kvalik med sitt første Tippeliga-mål

Tromsø-legendens sønn reddet viktig poeng.

Tromsø (NTB): Tromsø og Aalesund spilte 1-1 i eliteserien søndag. Begge lagene må si seg fornøyd med å få med seg minst ett poeng fra kampen.

AaFK sto med seks strake bortetap, så derfor var det viktig å bryte den vonde trenden. For Tromsø betød poenget at de skjøv Mjøndalen ned under nedrykksstreken.

Det ble en relativt sjanserik første omgang hvor gjestene viste at de ville være med å kjempe om alle tre poengene. Det første målet kom derimot ikke før i annen omgang.

TILs Remi Johansen var uheldig inne i feltet og slo en corner fra Jo Nymo Matland i eget nett fem minutter etter pause.

Runar Espejord hadde vært banen i elleve minutter før han satte sitt første eliteseriemål og ordnet 1-1 til Gutan. Espejord er sønn av Tromsø-legenden Lars Espejord. (©NTB)