Høgmo om West Ham-Martin: – Vi vet om ham

Landslagssjefen håper 18-åringen kan bli aktuell for Norge fremover.

LANDSLAGET NESTE? West Hams Martin Samuelsen. Foto: Adam Davy
LANDSLAGET NESTE? West Hams Martin Samuelsen. Foto: Adam Davy

Oslo/Bergen (NTB/TV 2): Per-Mathias Høgmo gleder seg over at Martin Samuelsen har gjrot det godt i West Ham-drakten denne sommeren. Landslagssjefen håper 18-åringen kan bli aktuell for Norge fremover.

– Vi har sett ham og vet om ham. Det er veldig morsomt at Martin har fått prøve seg for West Ham den siste tiden, sier Per-Mathias Høgmo til NTB.

Landslagssjefen kan fryde seg over at et nytt norsk talent markerer seg utenfor landegrensen. Samuelsen, som kom til West Ham fra Manchester City i sommer, har høstet mye skryt for sine prestasjoner i sesongoppkjøringen.

– Han er en av mange unge som etter hvert begynner å markere seg enten hjemme i eliteserien eller ute internasjonalt, konkluderer Høgmo.

– Fullt mulig å få PL-debuten den kommende sesongen
Da Samuelsen signerte for West Ham i sommer uttalte han at målet var å debutere i Premier League den kommende sesongen. Etter god innsats og godt spill i oppkjøringen, ser drømmen ut til å være nærmere enn først ventet.

– Nå tror jeg helt klart at Premier League-debuten kan komme allerede den kommende sesongen. Dersom jeg fortsetter å score mål og skape sjanser, er det fullt mulig, sa Samuelsen da TV 2 møtte ham i London tidligere i sommer.

West Ham Premier League-åpner borte mot Arsenal søndag 9. august. Kampen ser du på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo.