Overtidsscoring reddet Haugesund-poeng mot Stabæk

Det så lenge ut til å gå mot et kjedelig 2-1-tap for Haugesund hjemme mot Stabæk. På overtid vartet Vegard Skjerve opp med en superheading og reddet ett poeng.

Det ble en dramatisk avslutning på lørdagens eliteseriekamp mellom Haugesund og Stabæk. Vertene hadde jaktet et utligningsmål i en hel omgang, og så ut til å feile foran skuffede hjemmesupportere. Men i det 91. minutt ble Vegard Skjerve den store helten for Haugesund.

Kristoffer Haraldseid slo et perfekt hjørnespark inn i feltet. Der var Skjerve høyest av alle og stusset ballen via den lengste stolpen og i mål. Scoringen sikret Haugesund ett særdeles viktig poeng i nedrykkskampen.

Mens Haugesund-spillerne jublet ellevilt, lå Stabæk-mannskapet på gressmatten og deppet. Gjestene så nemlig ut til å ta tre poeng etter Adama Diomandes 2-1-scoring like før pause. I stedet «tapte» Bob Bradleys menn to viktige poeng i gullkampen mot Rosenborg.

Gjestene fra Bærum fikk en strålende start på kampen. Yassine El Ghanassy slo et flott hjørnespark inn foran Haugesund-målet og traff Ville Jalasto som kom i stor fart. Finnen stanget ballen kontant i nettet og sendte Stabæk i ledelsen.

Blåtrøyene fortsatte å presse vertene etter scoringen og hadde flere gode muligheter til å øke ledelsen ved blant andre Ernest Asante, Giorgi Gorozia og El Ghanassy. Men det var i stedet Haugesund som scoret det neste målet. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2