Endelig fredag! Hva med en deilig wrap?

Fylte tortillas med kalkun, masse deilig grønt og karridressing med eple.

 

Dette trenger du:

  • Ca 300 g strimlet kalkun filet (stekt )
  • 4-6 tortillas (evt. potetlomper)
  • Finstrimlet sprø grønn salat
  • 1 paprika
  • ½ slangeagurk
  • 1 avokado
  • Sitron
  • evt. 2 ringer ananas

Karridressing med eple

  • 2 dl kesam eller yoghurt
  • 1-2 ts karri
  • 1 ss olivenolje
  • Eple i små treninger

Slik gjør du:

Start med å lage karridressingen.
Bland sammen alle ingrediensene, smak til med ørlite salt og grovmalt pepper.
La dressingen stå og trekke smak i romtemperatur minst 30 min.

Skjær stekt kalkunfilet i strimler (kan evt. varmes litt i panne).
Finsnitt salat og finhakk grønnsaker.
Pakk tortillas i litt folie og varm i stekeovn.

Legg litt dressing langsetter midten på tortillas og legg over grønnsaker og kalkunstimler.
Rull/pakk tett sammen, del hver tortillas i to før servering og pakk inn i litt matpapir eller servietter.
Server resten av karridressingen ved siden av.