Mourinho tror Leicester berger plassen

Chelsea-manager José Mourinho har latt seg imponere av Leicesters snuoperasjon.

MØTER FORMLAGET: Chelsea og Jose Mourinho møter et Leicester-lag som virkelig har fått det til å stemme de siste ukene. AP Photo/Sang Tan.
MØTER FORMLAGET: Chelsea og Jose Mourinho møter et Leicester-lag som virkelig har fått det til å stemme de siste ukene. AP Photo/Sang Tan.

Se Leicester-Chelsea på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo onsdag klokken 20.45

Chelsea-manager José Mourinho føler seg trygg på at Leicester berger plassen i Premier League uansett om det blir stryk mot hans egne gutter onsdag.

Leicester var tabelljumbo i den engelske toppserien fra slutten av november til i forrige uke. Fire strake seirer har imidlertid løftet laget over nedrykksstreken, og Mourinho innrømmer nå at han er overrasket over at laget i det hele tatt har ligget utsatt til.

– Jeg har vært overrasket over den svake plasseringen deres. For meg er de et godt lag med gode spillere. Vi møtte dem tidlig i sesongen på Stamford Bridge, og da så jeg umiddelbart at det var kvaliteter i laget, sier portugiseren.

– Jeg er ikke overrasket over at de nå er over nedrykksstreken. Og jeg blir ikke overrasket dersom de berger plassen. Jeg tror de kommer til å klare det, tilføyer han.

Altomfotball: Se Premier League-tabellen her

Mens Nigel Pearsons mannskap kjemper en intens kamp for å berge plassen i Premier League, er Chelsea svært nær å avgjøre gullduellen.

Mye tyder på at spenningen i bunnstriden vil være intakt betydelig lenger enn spenningen i toppen. I øyeblikket skiller det bare ni poeng mellom de sju lagene som er innblandet i kampen for å unngå nedrykk. (©NTB)