Åsane beholder tabelltoppen i OBOS-ligaen tross poengtap

Sjekk alle resultatene fra søndagens oppgjør i OBOS-ligaen og se alle høydepunktene.

(NTB/TV 2): Åsane gikk på sitt første poengtap i OBOS-ligaen da det ble 2-2 hjemme mot Bryne søndag.

Den nyopprykkede klubben leder likevel fortsatt serien.

Se sammendraget og den vakre Bryne-scoringen øverst i saken!

Åsane har imponert alle med tre seire på rad i sesongstarten mot Levanger, Nest-Sotra og Kristiansund. I fjerde serierunde ledet bergensklubben to ganger mot Bryne, men mistet ledelsen begge gangene.

Se alle høydepunktene fra søndagens kamper i videoboksen nederst i saken!

Leiesoldaten fra Brann, Håkon Lorentzen, ga vertene ledelsen etter 16 minutter. Seks minutter senere klinket Brynes Oddbjørn Skartun til på volley fra 16 meter. Ballen føk opp i krysset, og det sto 1-1.

Bare minuttet senere svarte Niklas Lerpold da han sendte hjemmelaget foran igjen. Ledelsen beholdt laget ut i annen omgang, men 21 minutter før slutt fastsatte Aram Khalili resultatet til 2-2.

Follo vant 1-0 borte mot Ranheim, etter å ha scoret to minutter før slutt. Alexander Ruud Tveter fikk ballen på 20 meter og klemte til. Målvakt Even Barli var sjanseløs.

Se alle resultatene i boksen til høyre i saken!

Sogndal klatret også opp i teten etter 2-1 seieren borte mot Nest-Sotra. Kristian Fardal Opseth ga gjestene ledelsen, før Joakim Hammersland utlignet rett før halvtimen spilt. Etter 78. minutters spill ble Babacar Sarr matchvinner for gjestene.

Det betyr at det fortsatt ligger to nyopprykkede lag på de to første plassene i 1. divisjon etter fire kamper. (©NTB/TV 2)