Bale og Modric skadet i Real Madrid-seier

Real Madrid tok tre poeng med 3-1 over Malaga, men måtte se både Gareth Bale og Luka Modric forlate banen med skader få dager før kvartfinalen i mesterligaen.

Etter at Barcelona vant tidligere lørdag var Real Madrid avhengig av tre poeng for å holde følge i kampen om seriemesterskapet. Det ble seier, men trolig til en høy pris.

Se høydepunkter øverst (video fra MAX)

For kommende uke venter et nytt byderby mot Atlético Madrid i mesterligaen, etter 0-0 i første kamp. Der kan man bli nødt til å klare seg uten både Bale og Modric.

Bale ble byttet ut med en leggskade allerede etter fem minutter. Modric gikk av i annen omgang etter å ha fått en smell i kneet i en duell.

De tre poengene kom til tross for at Cristiano Ronaldo satte et straffespark i stolpen. Da hadde Sergio Ramos allerede gitt laget ledelsen. James Rodríguez satte inn 2-0 like etter Ronaldos miss.

Med 20 minutter igjen å spille skapte Juanmi spenning da han reduserte, men det ble med håpet for gjestene. For på overtid rettet Ronaldo opp for straffemissen ved å sette inn 3-1-målet.

I Barcelonas hjemmekamp mot Valencia tok det kun 55 sekunder før det sto 1-0. Lionel Messi kom seg fri med ballen, og han spilte videre i akkurat riktig øyeblikk da Barcelona angrep med tre mot to spillere.

Luis Suárez avsluttet på første berøring og tuppet ballen kontrollert i mål.