Nytt Mørk-show da Larvik lekte seg videre i Mesterligaen

Larvik klar for semifinalen i Mesterligaen etter storseier mot tyske Thüringen.

TOPPSCORER: Nora Mørk scoret åtte mål mot tyske Thüringen lørdag kveld. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Larvik (NTB): Med 36-18-seier over Thüringen hjemme hadde Larvik få problemer med å ta seg videre fra kvartfinalen i Mesterligaen.

Etter tremålsseier på bortebane sist helg var Larvik storfavoritter til å avansere fra kvartfinalen.

Lørdag var det aldri noen tvil. Etter å ha innledet litt rufsete kunne laget gå til pause med åttemålsledelse. Avstanden ble fordoblet i annen omgang, og det endte i storseier med 36-18.

Nora Mørk ble lagets toppscorer med åtte mål, og leverte ett nytt show mot Thüringen. Også Anja Hammerseng-Edin og Sanna Solberg utmerket seg, begge satte inn sju scoringer. Bakerst viste også keeperduoen Sandra Toft og Alma Hasanic spill av høy klasse.

Nå er Larvik klare for det avgjørende sluttspillet. Både semifinaler og finale spillers i ungarske Budapest i mai.

Søndag blir det klart om Viborg eller Buducnost blir det norske lagets motstander i semifinalen. (©NTB)