Nederland i trøbbel: Sneijder reddet poeng på overtid

Både Nederland og tabelleder Tsjekkia reddet seg fra pinlige hjemmetap med utligning helt mot slutten i sine EM-kvalifiseringskamper i gruppe B.

Hardt pressede Nederland tok imot Tyrkia på eget gress, men fikk det vel tøft. Det så lenge ut til å gå mot lagets tredje tap i kvalifiseringen. Bürak Yilmaz lurte Jasper Cillessen etter 37 minutter da ballen skiftet retning i Bruno Martins Indi på vei mot mål. Wesley Sneijder reddet imidlertid ett poeng med sin fulltreffer to minutter ut i tilleggstiden.

Nederland under Guus Hidink har dermed bare sju poeng etter fem kamper, er henvist til tredjeplassen i gruppen og har seks poeng opp til Tsjekkia på topp.

Tsjekkia så ut til gå på et hjemmetap for Latvia lørdag, men i siste minutt berget Vaclav Pilar 1-1 for storfavoritten i EM-kvalifiseringen.

Dermed er Tsjekkia fortsatt ubeseiret etter fem kvalkamper, men det var overraskende at seiersrekken skulle få bråstopp i Praha lørdag.

Latvia tok ledelsen etter en lynrask kontring i det 30. minutt. Aleksei Visnakovs snappet opp et tsjekkisk balltap og plasserte inn 1-0 forbi Petr Cech. (©NTB)